

Po taštinom receptu: Danijela Rodić pokazala svoje kulinarsko umeće, ovako se pravi gulaš koji Cecin sin obožava FOTO
Gulaš Danijele Rodić obožava cela porodica
Danijela Rodić je, kako njeni najmiliji tvrde, odlična kuvarica. Naime, majka Bogdane Ražnatović dosta vremena provodi u kuhinji, a gulaš Danijele Rodić nedavno je oduševio i njenog zeta Veljka Ražnatovića.
Gulaš Danijele Rodić obožava i Veljko
Naime, Cecin sin se putem društvenih mreža pohvalio vojvođanskim specijalitetom koji je za njega tašta spremila.
– Kakav, bre, restoran – poručio je uz fotografiju taštinog gulaša koji je „prste da poližeš“.
Pročitajte: Slatka fantazija – Tiramisu po receptu Jelene Gavrilović će vas oboriti s nogu VIDEO
Gulaš Danijele Rodić je na pomenutoj fotografiji izgledao preukusno, a mi vam u celosti prenosimo recept za ovo fantastično jelo.
Sastojci:
700 g junećeg mesa
150 g suve slanine
3 glavice crnog luka
3 čena belog luka
200 ml belog vina
200 ml junećeg bujona
200 ml soka od paradajza
1 kašičica začinske paprike
1/2 kašičice ljute tucane paprike
so, biber
Priprema:
Meso isecite na veće kocke, a slaninu nešto sitnije. U šerpu stavite slaninu, pa je kratko propržite, a zatim dodajte crni luk isečen na trakice. Disntajte dok luk ne omekša, a zatim dodajte meso. Ubacite sitno seckani beli luk, dodajte sok od paradajza, pa krčkajte 5-10 minuta. Sipajte vino i goveđi bujon, dodajte začine, sve promešajte i poklopite. Krčkajte na laganoj vatri dok meso ne bude u potpunosti mekano. Ukoliko ima potrebe u toku kuvanja dolivajte po malo vode. Uz gulaš serviraje pire krompir ili testeninu.