

Doručak za šampione: Recept Nevene i Saše Joksimovića za škotska jaja ćete odmah isprobati VIDEO
Recept Nevene i Saše Joksimovića će vas oduševiti
Nevena i Saša Joksimović godinama uživaju u skladnom braku, a njihov porodični dom krasi i sin Ilija. Osim što su ostvareni u svom poslu i što su roditelji za primer, poznati bračni par vešt je u kuhinji, a recept Nevene i Saše Joksimovića mnoge je oduševio.
Recept Nevene i Saše Joksimovića morate probati
Gostujući u emisiji „Praktična žena” Nevena i Saša podelili su recept za škotska jaja koji vam prenosimo u celosti.
Sastojci:
4 kuvana jaja
450g mlevenog mesa
1 jaje
2 kašike prezli
1/2 šolje vode
1 crni luk
so i biber
Pročitajte: Savršen rolat sa mesom – Sandra Bugarski oduševila receptom, ovo ćete odmah isprobati VIDEO
I još za paniranje:
1 jaje
100g prezli
50 g brašna
Priprema:
Pomešajte mleveno meso sa seckanim crnim lukom,vodom,prezlama i jajetom, te začinite. Od te smese pravite oblik pljeskavice i u nju stavljajte kuvano jaje koje ste prethodno uvaljali u brašno. Zatim oblikujte kuglu. Odradite isto i sa preostala tri jaja. Sada svaku kuglu uvaljajte u umućeno jaje i prezle te pržite u dubokom ulju na srednjoj temperaturi.