

Jeftino, a ukusno: Gorica Popović otkriva recept za savršenu paštetu od pileće džigerice VIDEO
Recept Gorice Popović
Gorica Popović osim što je vrhunska glumica, ona je i vešta kuvarica. Ona neretko svoje recepte i kulinarske tajne deli sa drugima.
Recept Gorice Popović za paštetu od pileće džigerice
Dramska glumica Gorica Popović otkrila je kako se pravi pašteta od pileće džigerice. Ona je gostujući u jednoj emisiji korak po korak objasnila postupak pripreme.
Sastojci:
500g pileće džigerice
100g slanine
kisela pavlaka
2 kuvana jajeta
veza peršuna
1dl konjaka
kiseli krastavčići
kašika kapra
sok jedog limuna
kašika semfa
so i biber
Priprema:
Propržite 100g slanine, pa joj dodajte pileću džigericu. Sitno iseckajte krastavčiće i peršun. Peršun dodajte džigericu, kao i čašu konjaka. Kada se prodinsta i prohladi džigericu stavite u blender, dodajte kapar, krastavčiće, kuvana jaja, pavlaku, senf, limunov sok i sve izblendajte.