

Muškarac koji se savršeno snalazi u kuhinji: Ovo je recept Miloša Bikovića za jelo koje će vas oduševiti
Recept Miloša Bikovića za jelo koje će vas oduševiti
Glumac Miloš Biković se nedavno ostvario u ulozi oca, na čposlovnom planu je više nego uspešan, ali malo ko zna da se on savršeno snalazi i u kuhinji.
Naime, on smatra da je pravilna ishrana izuzetno važna, bez obzira na to da li se profesionalno bavite sportom ili jednostavno vodite računa o svom zdravlju i fizičkom izgledu.
Recept Miloša Bikovića za jelo koje će vas oduševiti, ovo je tajna za zdrav obrok
Jelo koje glumac rado sprema i koje ga posle celodnevnih snimanja vraća u život je osvežavajući gaspaćo.
Ovo su sastojci koji su vam potrebni:
– 2 paradajza
– pola glavice crnog luka
– 1 slatka paprika
– 1 krastavac
– čen belog luka
– 1 jaje
– pola kašičice začina
– malo mlevenog bibera
– grančica svežeg peršuna
– 2 kriške hleba
Uputstvo za pripremu:
Pročitajte: Tara Simov prolazi kroz pakao- Ne dozvoljava mi da uđem u stan gde mi je dete
Uklonite koricu sa kriški hleba i potopite ga u vodu. Ostavite ga u činiji da odstoji. Najbolje je da koristite bajat hleb, a od korice napravite prezle.
Povrće isecite na komade i stavite u blender. Dodajte maslinovo ulje i hleb koji ste prethodno potopili. Hleb će vašem gaspaću dati teksturu i gustinu.
Dodajte malo maslinovog ulja u blender i začinite biberom i peršunom. Dodajte vodu ukoliko je potrebno da se sastojci lepo umute.
Pročitajte: Veljkovo omiljeno jelo je po taštinom receptu- Gulaš Danijele Rodić je zaludeo celu porodicu
Dobijenu smesu prespite u činiju. Ostavite gaspaćo u frižider da se ohladi.
Za to vreme skuvajte jaje, oljuštite ga, isecite i dodajte u ohlađeni gaspaćo.
Dodajte krutone. Sve je spremno za serviranje, Prijatno!